پشتیبانی از افراد کم توان سوالات متداول RSS تماس با ما نقشه سایت نسخه انگلیسی
تلاش همه تلاش همه شعار سال
 امروز سه شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۵
بیش از ۳۰۰ کیلومتر از شبکه سیمی بردسکن به کابل خودنگهدار تبدیل شد

مدیر برق بردسکن گفت: از ابتدای اجرای طرح تبدیل سیم به کابل خودنگهدار در این شهرستان در سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۳۰۰ کیلومتر از شبکه سیمی این شهرستان با اعتبار هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، جواد رجبی اظهار کرد: در راستای تحقق شعار شرکت مبنی بر “صیانت از محیط زیست و دارایی ها” اجرای طرحهای تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در سال ۱۴۰۲ ادامه یافت که در همین راستا شبکه های سیمی در معرض سرقت روستايي در ۸۷ روستا و ۲ شهر “انابد” و “شهرآباد” به صورت ۱۰۰ درصد و در شهر بردسکن به صورت ۹۰ درصد به میزان ۱۳۰ کیلومتر تبدیل به کابل خودنگهدار شد و عملاً تمامی روستاهای این شهرستان تبدیل به خودنگهدار گردید.

وی اظهار کرد: تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار یکی از مهمترین طر‌حهای امسال مدیریت برق بردسکن بوده که امید است در ۶ ماهه ابتدای امسال تبدیل شبکه سیم به کابل در این شهرستان اتمام یابد.

مدیر برق بردسکن گفت: با تمهیدات اندیشیده شده و اقدامات انجام گرفته، مدیریت برق بردسکن در سال۱۴۰۲ به همه اهداف ابلاغی در راستای تحقق نقشه استراتژی و برنامه های تعریف شده در کمیته راهبری این شهرستان دست یافته است که این موضوع موجبات کسب رتبه اول در بین ۲۹ شهرستان خراسان رضوی را برای دومین سال متولی رقم زده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، جواد رجبی اول به مهمترین طرحهای اجرا شده مدیریت برق بردسکن در سال گذشته اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین مطالبات مسئولان و مردم، اصلاح و بازسازی شبکه های روستایی بود که با حمایت حوزه ستادی بعنوان یکی از مهمترین طرحهای شهرستان در قالب طرح بهارستان و تبدیل شبکه های سیمی به کابل خودنگهدار محقق شد.

وی اظهار کرد: پارسال از محل اعتبارات قدرت مانور، عوارض برق و طرح بهارستان در راستای کاهش تلفات شبکه برق در بردسکن، طرحهایی از جمله نصب هشت دستگاه ترانسفورماتور به منظور رفع افت ولتاژ ، تبدیل ۱۳۰ کیلومتر شبکه های سیمی به خودنگهدار در معرض سرقت و نیاز به افزایش سطح مقطع، نصب ۵۰۰ دستگاه سرچراغ گازی و LED در راستای بهبود روشنایی معابر با مشارکت شهرداریها و دهیاریها و با هزینه بیش از ۸۵۰میلیارد ریال اجرا شد که میزان اعتبارات هزینه شده در این بخش رشد ۲ برابری نسبت به سال قبل داشت.

رجبی افزود: در این راستا طرح اصلاح و بازسازی شبکه های روستایی این شهرستان از محل اعتبارات طرح بهارستان و عوارض برق به میزان ۵۵ میلیارد ریال برای ۱۵ روستا به اتمام رسید و از محل اعتبارات اصلاح و بهسازی فیدرهای روستایی، ۲۵ کیلومتر از شبکه های اصلی برق این شهرستان با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال تقویت شد، همچنین از محل اعتبارات روستاهای بدون برق تعدادی از روستاهای بی برق شهرستان با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال برقدار شد.

وی اظهار کرد: پارسال در بخش تعمیرات و نگهداری از شبکه های برق بردسکن بیش از ۸۰ میلیارد ریال طرح تهیه و با همکاری و مشارکت بخشداران و دهیاران روستاها اجرا شد که رضایتمندی مردم و مسئولان را در پی داشت.

رفع حریم ۹۲ کیلومتر از شبکه برق بردسکن

مدیر برق بردسکن ادامه داد: یکی از مهمترین برنامه های واحدهای بهره برداری و ایمنی این مدیریت در سال گذشته رفع حریم شبکه های برق این شهرستان بود که با برنامه ریزی انجام گرفته و مجوزهای صادره بیش از ۲ کیلومتر از شبکه های فشار متوسط و ۹۰ کیلومتر از شبکه های فشار ضعیف برق این شهرستان شهرستان در راستای پیشگیری از حوادث برق گرفتگی رفع حریم شد.

رجبی یکی از مهمترین اهداف مدیریت برق بردسکن در سال ۱۴۰۲ را کنترل اوج بار و اجرای برنامه های مدیریت مصرف در ایام اوج مصرف برق برشمرد و گفت: این مهم با تعامل و همکاری مشترکین به ویژه مشترکین حوزه های کشاورزی و صنعتی و با انعقاد تفاهم نامه با تمامی مشترکین بزرگ این شهرستان به سرانجام رسید.

وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع مدیریت اوج بار در سالهای ۱۴۰۲ و۱۴۰۳ و طبق شیوه نامه های ابلاغی با هدف هوشمندسازی و کنترل پذیری مشترکین بیش از ۳۵۰ دستگاه لوازم اندازه گیری هوشمند برای مشترکین سه فاز و دیماندی بردسکن در تعرفه های مختلف به ویژه کشاورزی نصب شد که کمک خوبی برای کنترل اوج بار بود.

رجبی اظهار امیدواری کرد با حمایت های حوزه ستادی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در تامین کالای مورد نیاز طرح کنترل پذیری تا ابتدای تیر ماه سال ۱۴۰۳ اجرای این طرح به صورت ۱۰۰ درصد انجام شود.

مدیر برق بردسکن گفت: در همین راستا پارسال با تقویت و احداث هفت کیلومتر شبکه فشار متوسط و نصب و اورهال هفت دستگاه “سکسیونر” قابل قطع با قابلیت فرمان پذیری از راه دور، تعداد نقاط اتوماسیون شبکه برق این شهرستان از ۴۰ نقطه به ۵۱ نقطه افزایش یافت لذا در حال حاضر همه نقاط در این شهرستان مانیتورینگ و قابل کنترل از راه دور است و تاثیر قابل توجهی در کاهش زمان خاموشی ها، کاهش تردد اکیپ های عملیاتی و کنترل مصرف در پیک تابستان و زمستان دارد.

وی خاطر نشان کرد: در طول سال ۱۴۰۲ در راستای ارتقای سطح دانش کارکنان مدیریت برق بردسکن، با همکاری دفتر آموزش و مرکز فنی و حرفه ای شهرستان، دوره های آموزشی متعددی برای کارکنان مدیریت برق بردسکن برگزار شد که مجموع این اقدامات به ارتقای رتبه این مدیریت در حوزه آموزش منجر گردید.

مدیر برق بردسکن اتمام اجرای طرح GIS فشار ضعیف روستایی را از مهمترین نقاط قوت سال ۱۴۰۲ مدیریت برق بردسکن برشمرد و گفت: استقرار نرم افزار مديريت دارايي‌هاي فيزيکي (مداف)، بهبود و ارتقای شاخصهای سیما، اجرای طرح چاوش، اجرای کامل پروژه GIS را می توان از دیگر اقدامات مدیریت برق شهرستان بردسکن دانست.

تشریح برنامه های سال ۱۴۰۳ مدیریت برق بردسکن

رجبی در تشریح برنامه های امسال مدیریت برق بردسکن اظهار داشت: تعریف طرحها و اقدامات جدید در سطح شهرستان در راستای تحقق نقشه استراتژیک و سند چشم انداز شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با محوریت شعار “تلاش همه برای خاص بودن”، برنامه ریزی برای تحقق شاخص های طرحهای “سیما” ، “چاوش”، “هوشمندسازی مشترکین” و “تبدیل شبکه های سیمی به کابل خودنگهدار” با هدف بهبود و ارتقای سطح خدمات و افزایش رضایتمندی مشترکین در اولویت برنامه های امسال این مدیریت قرار گرفته است.

رجبی اظهار کرد: با توجه به تصمیم اتخاذ شده از شرکت محترم توانیر در خصوص حساسیت و ضرورت وصول مطالبات در سال جدید به منظور اصلاح ساختار مالی صنعت برق، یکی از مهمترین برنامه‌های مدیریت برق بردسکن در سال ۱۴۰۳ را ایجاد ساز و کارهای جدید به منظور بهبود شاخص مهم وصول مطالبات در بخش فروش انرژی و همچنین ارتقاء سطح درآمدهای متفرقه شهرستان و همچنین وصول اقساط معوق کنتورهای تعویض شده بند دال تبصره ۱۵ قانون بودجه است.

وی همچنین اجرای برنامه های مربوط به گذر از اوج بار تابستان سال ۱۴۰۳، فعالیتهای مدیریت مصرف به ویژه اجرای نیروگاههای خورشیدی جهت مشترکین کشاورزی در قالب طرح نهضت تولید محصول سبز با برق سبز ، اجرای ۵S+۱ ویژه در ساختمان اداری، فضاسازی انبار و انبارکها و شبکه های شهری، پیگیری پروژه هوشمند سازی مشترکین و کنتورهای معابر با هدف صحت سنجی میزان مصرف در راستای کاهش تلفات، کنترل مصرف مشترکین در پیک بار، قرائت از راه دور کنتور مشترکین با هدف کاهش خطای انسانی را از دیگر برنامه های امسال مدیریت برق بردسکن برشمرد.

مدیر برق بردسکن گفت: هم اینک اقداماتی از جمله پروژه های تبدیل شبکه های سیمی به کابل خودنگهدار، هوشمندسازی مشترکین بزرگ، اصلاح و بازسازی شیکه های روستایی در قالب اعتبارات بهارستان، تعویض کنتورهای معیوب و اخذ کسر مصرف در راستای کاهش تلفات و صحت سنجی میزان مصرف مشترکین، ارائه کامل و ۱۰۰ درصدی خدمات به مشترکین در قالب سامانه های غیر حضوری به ویژه از طریق اپلیکیشن برق من، ارتقاء و بهبود سطح آگاهی مردم و مشترکین در راستای پیشگیری از حوادث برق گرفتگی به ویژه در سطح مدارس این شهرستان در حال اجرا است.

اشتراک گذاری
image
image
image
تاریخ بروز رسانی: ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ | نویسنده: دفتر روابط عمومی 

امتیاز پست
میانگین امتیاز پست: امتیاز
نظرات

ارسال نظر

پنج × سه =

آمار وبگاه

ارتباط با ما

نشانی :مشهد،بولواروکیل آباد،فرهنگ 28و30 کدپستی: ۹۱۸۸۹۸۶۶۸۵ تلفن: ۳۸۱۸۹۰۰۰ ۰۵۱ دورنگار: ۰۵۱۳۸۱۸۹۸۰۰ رایانامه: info@kedc.ir کد اقتصادی: 411191879819 شناسه ملی: 10101335539 پیام رسان بله: بله

نظر سنجی

به نظر شما خدمات الکترونيکي وبگاه شرکت توزيع نيروي برق استان در چه سطحی قرار دارد؟
image