ماموریت ویژه استقرار مدیریت دارایی های فیزیکی (مداف) از سوی معاونت هماهنگی توزیع شرکت توانیر به شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی واگذار شد.
به گزارش روابط عمومی، در این راستا نقشه راه و برنامه پیشنهادی اجرای ماموریت مذکور در نشستی با حضور «محسن ذبیحی» معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر، «فریدون خودنیا» معاون دفتر مهندسی و راهبری شرکت توانیر، «سلامت نیا» ناظر عالیه شرکتهای توزیع جنوب کشور و «علیرضا خدابنده» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، «احمد اسدی» معاون بهره برداری و دیسپاچینگ و «ناصر نایب» مدیر دفتر نظارت بر بهره برداری شرکت بررسی شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در این نشست به تشریح نحوه تهیه برنامه پیشنهادی پرداخت و گفت: مدیریت دارایی های فیزیکی باید به عنوان یک اکوسیستم دارای حیات، استمرار و تکامل باشد که تلاش شده است در نقشه راه پیشنهادی این موضوع مدنظر قرار گیرد.
علیرضا خدابنده بر ضرورت همراه بودن مدیران عامل شرکتهای توزیع برق در اجرای برنامه مزبور تاکید کرد.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی نیز در این نشست بر سطح بندی شرکتهای توزیع برق و اجرای برنامه پیشنهادی به صورت اقتضایی در هر شرکت تاکید کرد.
احمد اسدی گفت: در تهیه نقشه راه پیشنهادی اسناد بالادستی ابلاغی شامل نظام نامه مدیریت دارایی فیزیکی، سند چشم انداز و سند الزامات نرم افزار مدیریت دارایی فیزیکی، بخشنامه های ابلاغی وزیر نیرو در حوزه مديريت دارایی فیزیکی و … مدنظر قرار گرفته است.
مدیر دفتر نظارت بر بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با تشریح جزئیات نقشه راه پیشنهادی به اهمیت فرآیند مدیریت کار در سیستم مدیریت دارایی فیزیکی تاکید کرد.
ناصر نایب گفت: با توجه به استاندارد ایزو ۵۵۰۰۰ نحوه تدوین نقشه راه باید با در نظر گرفتن شعار، چشم انداز استراتژی، برنامه ها و توانمندسازی بیان کرد لذا طبق نقشه راه پیشنهادی در مدت زمان حداکثر ۱.۵ ساله استقرار مدیریت دارایی فیزیکی در چهار سطح بسترسازی و زیرساختها، فرهنگ سازی و آموزش، پیاده سازی و استقرار و بهبود و تعالی در سطح شرکتهای توزیع برق کشور با استفاده از توان مشاوران و نظارت و راهبری شرکت توزیع برق نیروی برق خراسان رضوی انجام خواهد شد.
معاون هماهنگی توزیع توانیر نیز در این نشست ضمن قدردانی از قبول اجرای ماموریت ویژه مدیریت دارایی فیزیکی از سوی شرکت توزیع برق استان خراسان رضوی و استقبال از نقشه راه و برنامه پیشنهادی، بر ساده سازی عناوین، تهیه برنامه اجرایی به صورت گام به گام تاکید کرد.
محسن ذبیحی گفت: ایجاد مقدمات و زیر ساختها به عنوان ستون های انجام کار، تهیه چند نقشه انجام کار با توجه به سطوح عملکرد شرکتهای توزیع برق در حوزه مداف، استفاده از توان مشاورین محلی و خبره ضروری است لذا درخواست می شود، برنامه ریزی استقرار مداف در بازه زمانی یک سال انجام شود.
فریدون خودنیا، معاون دفتر مهندسی و راهبری شبکه توانیر نیز در این نشست بر استفاده از توان تسهیل گران مداف برای اجراي هر چه بهتر برنامه استقرار اشاره و عنوان کرد: برنامه ریزی ارزیابی شرکتهای توزیع برق در حوزه مداف از مهرماه امسال انجام خواهد شد.
شایان ذکر است: در جمع بندی نشست مزبور مقرر شد تشکیل کمیته عالی مداف در شرکت توانیر و تهیه شرح خدمات اجرای کار برای واگذاری به مشاور ذیصلاح حداکثر طی یکماه آینده انجام شود.