معاون بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: با برنامه ریزی و اجرای گسترده پروژه های فنی از جمله طرح های مهتاب ، سمپات ، دارایی های فیزیکی ، HSE و … ، شبکه های برق پایدار تر شده و مجموعه تلفات شبکه ها کاهش پیدا کرده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، مهندس وحید باغیشنی با اشاره به تدوین نقشه استراتژی جدید شرکت گفت :در حوزه بهره برداری شرکت نیز جهت تحقق اهداف شرکت استراتژی های مختلفی تدوین و در حال اجرا می باشد . وی از استراتژی «مهتاب» که خلاصه شده کلمات مکانیزاسیون، هوشمند سازی، تاب آوری و اتوماسیون است نام برد که در این مدل تاکنون فعالیت هایی از جمله نصب ۱۱۶ کلید قابل قطع همراه با پایانه های کنترل از راه دور و تجهیزات مخابراتی برای ۲۵۰ نقطه اتوماسیون و نصب ۸۳۵ ست تیغه جدا ساز انجام شده است .
وی افزود: از دیگر فعالیت های اجرایی در طرح «مهتاب به تامین چهار هزار spacerاشاره کرد که تاکنون سه هزار و ۴۰۰ عدد از آن در شبکه ها نصب شده و در مجموع با سرویس ده ها هزار کیلو متر شبکه و خدمات فنی ارائه شده در شهرستان ها ، سبب کاهش انرژی توزیع نشده و افزایش تاب آوری در شبکه های توزیع برق شده است .
باغیشنی با اشاره به اینکه در کنار استراتژی بزرگ «مهتاب» به استراتژی جدید شرکت در بهره وری و نگهداشت شبکه ها به « مدیریت دارایی های فیزیکی» رسیدیم گفت : با برنامه ریزی های انجام شده و آموزش های حضوری و غیرحضوری انجام گرفته و توسعه یک نرم افزار مکان محور در سال جدید این استراتژی تحول عظیم در مجموعه بهره برداری ایجاد خواهد کرد .
وی با بیان اینکه استراتژی دیگری که در سال گذشته هدف گذاری شد و اقدامات مناسبی انجام شد که ثمرات آن را در سال جدید با پیگیری و تلاش همه همکاران شاهد خواهیم بود، گفت: پروژه استقرار HSEبه معنای نظام سلامت ایمنی و محیط زیست است که گستردگی آن تمام ابعاد شرکت را در برخواهد گرفت و آثار مثبت بر سلامت و ایمنی شرکت پدیدار خواهد شد.
باغیشنی ادامه داد: یکی دیگر از طرح های دیگری که در سال گذشته کلید خورد و ثمرات آن را در سال جاری شاهد خواهیم بود طرح سامانه متمرکز پاسخگویی برق(سمپات) بود که این طرح تاثیر شگرفی در ساماندهی ارتباطات با مشترکین و افزایش رضایتمندی ذی نفعان به همراه خواهد داشت.
معاون بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در پایان به تقویت و توسعه ناوگان عملیاتی شرکت، بهینه سازی و دیجیتال سازی شبکه رادیویی، ساماندهی قرار دادهای پیمانی، ارتقاءسخت افزاری و نرم افزاری دیسپاچینگ مرکزی و ناحیه ای، توسعه فعالیت های خط گرم، توسعه بازار برق و تولید پراکنده، تهیه نرم افزار (سابات) سامانه بازار برق و تلفات، مانیتورینگ شبکه ها و … به عنوان مهمترین فعالیت های حوزه بهره برداری اشاره کرد.